Yhteystiedot

Pienenä tyttönä istuin keittiön pöydän alla ja virkkasin hiirenhäntää vasemmalla kädellä. Kansakoulussa väänsin hikisillä käsillä ja taipuneilla sukkapuikoilla pannulapun tekelettä, joka kapeni kapenemistaan ja oli kovaa kuin pelti. Kaikesta tästä huolimatta ajauduin alan koulutukseen ja opiskelin neulealan ammattilaiseksi Fredrika Wetterhoffin kotiteollisuusopistossa. Käsillä tekemisestä, langoista ja kankaista en ole päässyt eroon vieläkään.

Pienenä tyttönä istuin keittiön pöydän alla ja virkkasin hiirenhäntää vasemmalla kädellä. Kansakoulussa väänsin hikisillä käsillä ja taipuneilla sukkapuikoilla pannulapun tekelettä, joka kapeni kapenemistaan ja oli kovaa kuin pelti.

Kaikesta tästä huolimatta ajauduin alan koulutukseen ja opiskelin neulealan ammattilaiseksi Fredrika Wetterhoffin kotiteollisuusopistossa. Käsillä tekemisestä, langoista ja kankaista en ole päässyt eroon vieläkään.

elisan-nimmari-musta

Elisa Muhonen
Hollola
+358 (0)44 041 3641
[email protected]
y-tunnus 1197055-5

Myyn tuotteitani erilaisissa kädentaitotapahtumissa ja messuilla. Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus.

Myyn tuotteitani erilaisissa kädentaitotapahtumissa ja messuilla. Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus.

Itse tehtyä

Suunnittelen, kaavoitan ja neulon tuotteeni työhuoneellani Hollolassa kodin yhteydessä. Valmistan erilaisia asusteita; myssyjä, huiveja, lapasia, säärystimiä, mutta myös neulevaatteita. Jokainen tuote valmistetaan käsiteollisesti pienneulekoneella pieninä sarjoina tai yksilöllisinä tilaustöinä. Kaikki neuleeni ovat muotoon neulottuja.

Laadukkaat materiaalit

Käytän laadukkaita luonnonmateriaaleja kuten villaa ja pellavaa. Harmoniset, herkulliset väriyhdistelmät sekä graafiset kuviomuodot inspiroivat minua ja ovat usein suunnittelun lähtökohta. Pidän voimakkaista, vahvoista väreistä ja niiden yhdisteleminen on mielenkiintoista ja antoisaa.

Räätälöitynä asiakkaalle

Lopputuloksen on mielestäni oltava pitkäikäinen ja viimeistelty neulevaate. Omat mallit voidaan toteuttaa myös asiakkaan toivomusten ja mittojen mukaan.

0